Sexolog I Aalborg

Velkommen til – tak fordi du kiggede forbi.

Måske er du bare nysgerrig, måske har du noget på hjerte, som du vil dele med mig eller måske har du lige taget det første skridt i arbejdet med dig selv og din stærke udvikling – uanset årsagen, så er jeg glad for at du er her.

Alle mennesker har en seksualitet, men den kan være meget forskellig fra menneske til menneske og dét er noget af det jeg er meget optaget af; hvordan vi oplever vores egen seksualitet, hvordan vi respekterer den og hvad vi gør for at styrke den.

  • Sexologisk rådgivning
  • Selvværdsarbejde

Mine nøgleord for mit møde med dig, er:

Vi kan både mødes i mine lokaler, eller konsultationen kan foregå via Skype. Ved brug af Skype kan man stadig have en personlig og nærværende samtale, imens man er der hjemme.

  • Du vil blive mødt i øjenhøjde
  • Du vil opleve en tolerant og empatisk atmosfære
  • Du vil være i trygge og fortrolige hænder da jeg arbejder under tavshedspligt
  • Du vil opleve høj faglighed
  • Du vil blive anerkendt for den du er
  • Du vil blive mødt med et smil
  • Du vil opleve en nærværende terapeut

Få hjælp i dag – Kontakt Sexolog Kathrine Hoberg HER

Alle samtaler er 700,- pr gang.

Sexolog i Aalborg – Kathrine Hoberg

Hadsundvej 20, kl 9000 Aalborg Tlf: 60 24 72 80 Email: Kontakt@sexologiaalborg.dk